Legacy Tribe

Kutsumme Jeesuksen seuraajia olemaan Kristuksen lähettiläitä siellä, missä elävät. Legacy Tribe on heimo, joka koostuu uuden sukupolven edustajista. Me opettelemme seuraamaan Jeesusta kuuliaisesti omassa ympäristössämme.

KRISTUKSEN LÄHETTILÄÄT

Emme elä itsellemme. Edustamme Kristusta puheessa, teoissa ja ajatuksissa. Rakkaus pakottaa meitä luopumaan omista oikeuksistamme. Meidät on lähetetty pyytämään kaikkia sovintoon Jumalan kanssa.

EVANKELIUMI ON IHMISOIKEUS

Teemme kristillistä lähetystyötä, johon kuuluu Jeesuksesta jakaminen sanoin ja lähimmäisten auttaminen teoin. Kaikkien on kuultava Jeesuksesta. Emme varasta kunniaa Jeesukselta olemalla hiljaa hänestä.

LUPA PUHUA

Emme anna hiljaisuuden valita puolestamme, vaan rikomme hiljaisuuden. Me emme häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima. Kyllä Jeesuksesta voi puhua -Suomessa ja kansoissa!

HENKILÖKOHTAINEN MESTARUUS

Kasvamme hengellisesti viettämällä aikaa Jeesuksen kanssa päivittäin ja vaalimalla hengen hedelmien kasvua suhteissamme. Luonteemme kasvaa ottamalla riskejä, oppimalla jatkuvasti ja haastamalla itseämme epäitsekkäisiin rakkauden tekoihin. Jeesuksen kaltaiseksi kasvaminen näyttää aina joltakin. 

ILOINEN PARANNUKSENTEKO

Pyrimme tinkimättömään elämään. Pidämme huolta läheisestä yhteydestä Jumalaan ja ihmisiin. Kun huomaamme kulkeneemme harhaan, tulemme valoon nopeasti, pyydämme ja saamme anteeksi, käännymme ja alamme elää Pyhän Hengen voimassa iloista, pyhää elämää. 

YKSINKERTAINEN KUULIAISUUS

Kuulemme Jumalalta arkemme keskellä ja elämme kuuliaisina hänelle heti, kokonaan ja ilolla. Teemme rohkeita päätöksiä ja otamme vähän epävarmojakin askeleita eteenpäin Jeesusta seuraten. Meidän elämämme kuuluu Jeesukselle kokonaan.