LEGACY EXPERIENCE 2020 | 1.6.-27.11.2020

Legacy Experience valmentaa uuden sukupolven pioneereja.

Me unelmoimme rohkeista innovaattoreista, jotka synnyttävät uusia liikehdintöjä ja muuttavat maailmaa.

Onko sinulla unelmia ja visioita, joiden toteuttamiseen tarvitset konkreettisia, testattuja työkaluja?

Legacy Experience on kuusi kuukautta kestävä kokemus inspiroivasta yhteisöstä. Tule oppimaan ja tekemään yhdessä meidän kanssamme.

Jumalan tunteminen

Legacy Experience vie sinut syvälle Raamattuun ja henkilökohtaiseen Jumalan tuntemiseen opetuksen, tiimioppimisen ja henkilökohtaisten tehtävien kautta.

Kutsumus

Legacy Experience haastaa sinut tavoittelemaan henkilökohtaista mestaruutta, tunnistamaan kutsumuksesi ja valmentaa sinut luomaan ympäristöjä, joissa ihmiset kukoistavat.

Vaikuttaminen

Legacy Experience antaa sinulle käytännölliset työkalut liikehdintöjen synnyttämiseen, uusien innovaatioiden luomiseen ja tiimien johtamiseen.

Yhteisö

Legacy Experience kutsuu sinut osaksi yhteisöä, jonka tunnusmerkkinä on Jumalan läsnäolo ja yksinkertainen kuuliaisuus Jumalalle.

Päivämäärät

Valmennusjakso
1.6.-23.8.2020

Ulkomaan harjoittelujakso
24.8.-22.11.2020

Debrief
23.-27.11.2020

Paikka

Legacy Hub – Teopolis, Tampere

Hinta

Valmennusjakso:
2500 €

Ulkomaanharjoittelujakso:
Hinta määräytyy kohteen mukaan

Haku

Haku on käynnissä

KONSEPTI

Valmennus tapahtuu 24/7-oppimisympäristössä, jossa oppimisen menetelminä käytetään henkilökohtaista mentorointia, tiimivalmennusta ja kokemukseen perustuvaa opetusta. Vierailevat kouluttajat tulevat jakamaan oman elämänkokemuksensa ja oman alansa erikoisosaamisen meidän kanssamme.

Valmennuksen aikana omaksut Jeesuksen opettaman elämäntavan kaikilla elämän osa-alueilla ja koet, millaista on elää osana yhteisöä, jonka keskipisteenä on Jumalan läsnäolo.Ylistys, rukous ja Pyhän Hengen voima ovat keskeinen osa jokaista päiväämme.

Me uskomme tekemällä oppimiseen. Valmennuksen aikana pääset hiomaan käytännön taitojasi oikeiden projektien parissa osana Legacy Tribe -tiimejä.

Legacy Experience kytkee sinut osaksi maailmanlaajuista liikehdintää. Valmennusjakson aikana valmistaudut ulkomaan harjoittelujaksoon, jossa pääset oppimaan ja työskentelemään kansaivälisen yhteistyöverkostomme kohteissa.

VISIO

Meidän missiomme on mobilisoida uusi sukupolvi vastaamaan Jumalan kutsuun ja Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn.

Uskomme, että tulemme näkemään tuhansia nuoria ihmisiä, joiden elämän tunnusmerkkinä on yksinkertainen kuuliaisuus Jeesukselle.

He sanovat: “Menen minne ikinä lähetät minut!”

Uusi lähetystyön aalto

Uusi lähetystyön aalto on yhdistelmä perinteistä seurakuntien ja lähetysjärjestöjen kautta tapahtuvaa lähetystyötä, oman ammatin kautta toimimista ja uusia innovaatioita.

Toteuttaaksemme Jumalan antaman tehtävän me tarvitsemme uskonvaraisia radikaaleja, globaaleja ammattilaisia, seurakunnanistuttajia, raamatunkääntäjiä, digitaalisen vallankumouksen lähettiläitä, personal trainereita, mediaosaajia, koodareita ja yrittäjiä.

Uuden sukupolven lähetysilmiö

Me haluamme muuttaa sen, mitä ajattelemme lähetystyöstä. Jokaisella on tehtävä. Jokainen ympäristö on lähetyskenttä.

Kutsumme jokaista Jeesuksen seuraajaa toimimaan lähetystyöntekijänä siellä missä he ovat.

Unelmoimme uuden sukupolven lähetystyöntekijöistä, jotka lähetetään kaupunkeihin, yhteisöihin ja työpaikkoihin toteuttamaan tehtäväänsä.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Suomessa on paljon laadukkaita raamattukouluja, jotka tarjoavat mahdollisuuden syventyä Raamatun tutkimiseen.

Legacy Experience on niille, jotka haluavat olla käynnistämässä uusia liikehdintöjä.

fiFI
en_GBEN fiFI