Elämä on seikkailu

Seikkaileminen on huippua. Se on jotain mitä mä tykkään tehdä, jos haluan viettää hyvää aikaa yksin tai yhdessä muiden kanssa. Sitä kautta pääsen tutustumaan ja kohtaamaan uusia ihmisiä. Se on mulle myös väylä, kun haluun haastaa itteeni, ja pohdiskella elämää. Mutta ennen kaikkee se on jotain mitä haluun tehdä yhdessä Jeesuksen kanssa – oli se sitten toisella puolella maapalloa erikoisissa paikoissa, kotona Tampereella, pyöräillen Hervannasta keskustaan uusia reittejä pitkin tai jotain muuta vastaavaa.

Viime talvena olin mun seurakunnan leirillä, jossa rukoiltiin toistemme puolesta. Rukouksen jälkeen eräs henkilö tuli kertomaan mulle, minkä ajatuksen oli rukouksessa saanut. Hän sanoi mulle, että ”Jeesus haluaa seikkailla sun kanssa”. Tää merkitsi ja merkitsee mulle yhä tosi paljon. Haluun sanoo sullekin, joka luet tätä blogi tekstiä, että Jeesus haluaa seikkailla sunkin kanssa!

Jumala lähettää meidät seikkailuun: ”Niin kuin sinä olet lähettänyt minut maailmaan, niin olen minäkin lähettänyt heidät maailmaan” Joh. 17:18.

Jumala myös varustaa meitä matkaa varten: ”Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää” 2 Kor. 9:8.

Me ei siis koskaan lähdetä yksin seikkailuun: ”Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin, eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää” 5 Moos. 31:8.Kun mä mietin sitä, mitä jokainen meistä tarvitsee, mun mieleen tulee sanapari radikaali rakkaus. Mulla ja sulla on etuoikeus saada asua tässä rakkaudessa. Tää on mahtava etuoikeus, mutta sen kanssa tulee myös vastuu jakaa ja viedä sitä eteenpäin muille. Ja kun tää kerran on radikaalia rakkautta, niin se vaatii myös radikaaleja tapoja sen levittämiseen. Tähän tehtävään me saadaan astua varustettuina ja yhtenä rintamana nyt seuraavana kesänä 2019, tää on meidän legacy. Tunnetaan meidän Luoja ja tehdään Hänet tunnetuksi ihmisten sydämissä yhdessä!

Liisa Nurminen

Kirjoittaja on sosionomi- diakoni opiskelija, joka rakastaa seikkailemista ja uusiin ihmisiin tutustumista. Tällä hetkellä hän tekee opintoihinsa kuuluvaa työharjoittelua lähetysjärjestö OM:n kautta El Salvadorissa.